Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 71
Primeira ... 1234 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D. A matter of good breeding. New Scientist, London, v. 133, n. 1804, p. 8, 1992.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D. R. Crop breeding. Madison : American Society of Agronomy, 1980. 294p.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoKRYGIER, J.; WOOD, D. Making maps: a visual guide to map design for GIS. 2. ed. New York: The Guilford Press, 2011. 256 p.

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D. W. Princípios de fisiologia animal. São Paulo: Polígono, 1973. 366 p.

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
5.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D. W. Principles of animal physiology. London: Edward Arnold, 1970. 332p.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
6.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D. W. Principles of animal physiology. 3. ed. London: Edward Arnold, 1983. 348 p. il. (Contemporary Biology). PADCT. Canuto.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
7.Imagem marcado/desmarcadoWIDMAYER, P.; WOOD, D. A Time- and space-optimal algorithm for boolean mash operations for orthogonal polygons. Compter Vision, Graphics, and Image Processing, v.41, n.1, p.14-17, 1988.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
8.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D. M. A taxonomic conspectus of the blondeliini of North and Central America and the west indies (Diptera: tachinidae). Ottawa: Entomological Society of Canada, 1985. 130 p. (Memoirs of the Entomological Society of Canada, 132). Editor: A. B. Ewen.

Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
9.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D.N. (Ed.). Use of earth sciences literature. London: Butterworths, 1973. 459p. il.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
10.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D.N. (Ed.). Use of earth sciences literature. London: Butterworths, 1973. 459p.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
11.Imagem marcado/desmarcadoLENNÉ, J. M.; WOOD, D. Agrobiodiversity management for food security: a critical review. Wallingford: CAB International, 2011. 239 p. Coleção Juliana Santilli: Biblioteca da Embrapa Sede.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
12.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D. L.; SILVERSTEIN, R. M.; NAKAJIMA. Control of insect behavior by natural products. New YORK:Academic Press, 1970. 345p.

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
13.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D.; LENNE, J. M. (ed.). Agrobiodiversity characterization, utilization and management. Wallingford: CAB International, 1999. 490 p. il.

Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Unidades Centrais.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
14.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D. P.; HONN, K. V. The oncobiology of the prostate Stamford, Conn. : JAI Press, 1999. viii, 264 p. ill. ;24 cm. Advances in oncobiology ;v. 3

Biblioteca(s): Ebooks.

Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
15.Imagem marcado/desmarcadoSIMINGTON, S.; WOOD, D.; PULLEN, J. M. Use of IPng in combat simulation. In: BRADNER, S. O.; MANKIN, A. (Ed.). IPng: internet protocol next generation. Reading: Addison-Wesley, 1995. p.95-100 (Addison-Wesley IPng Series).

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
16.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D. L.; SILVERSTEIN, R. M.; NAKAJIMA, M. (ed.). Control of insect behavior by natural products. New York: Academic Press, 1970. 345 p.

Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Soja.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
17.Imagem marcado/desmarcadoWOOD, D. R.; RAWAL, K. M.; WOOD, M. N. (ed.). Crop breeding. Madison: American Society of Agronomy, 1983. 294p. il. PADCT.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
18.Imagem marcado/desmarcadoLONGDEN, P. C.; SCOTT, R. K.; WOOD, D. W. Grading monogerm sugar-beet seed and its influence on performance. Journal of Agricultural Science, Cambridge, v. 83, p. 125-133, 1974.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
19.Imagem marcado/desmarcadoFLEGG, P. B.; SPENCER, D. M.; WOOD, D. A. (ed.). The biology and technology of the cultivated mushroom. Chichester: John Wiley & Sons, 1985. 347 p.

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
20.Imagem marcado/desmarcadoWATERS, W. E.; STARK, R. W.; WOOD, D. L. Integrated pest management in pine-bark beetle ecosystems. New York: J. Wiley, 1985. 256 p. il.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 71
Primeira ... 1234 ... Última






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  30/11/2020
Data da última atualização:  16/08/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  MIRANDA, M.; SUN, X.; FERENCE, C.; PLOTTO, A.; BAI, J.; WOOD, D.; ASSIS, O. B. G. de; FERREIRA, M. D.
Afiliação:  ODILIO BENEDITO GARRIDO DE ASSIS, CNPDIA; MARCOS DAVID FERREIRA, CNPDIA.
Título:  Nano- and Micro- Carnauba Wax Emulsions versus Shellac Protective Coatings on Postharvest Citrus Quality.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  Journal of the American Society for Horticultural Science,v. 146, n. 1, 2021.
Páginas:  40-49
ISSN:  0003-1062
DOI:  https://doi.org/10.21273/JASHS04972-20
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Coatings are generally applied to fruit as microemulsions, but nanoemulsions are still experimental. ‘Nova’ mandarins (Citrus reticulata) were coated with shellac or carnauba (Copernica cerifera) microemulsions or an experimental carnauba nanoemulsion; these were compared with an uncoated control during storage for 7 days at 20 °C. Coatings were also tested on ‘Unique’ tangors (C. reticulata × C. sinensis) stored for 14 days at 10 °C followed by a simulated marketing period of 7 days at 20 °C. Fruit quality evaluations included weight loss, gloss, soluble solids (SS), titratable acidity (TA), pH, SS/TA ratio, internal CO2, O2, fruit juice ethanol, and other aroma volatile content. Sensory visual shine and tangerine (C. reticulata) flavor rank tests after storage were conducted, followed by an off-flavor rating. The carnauba waxes resulted in less weight loss compared with the uncoated control and shellac coating during both experiments. There were no differences in gloss measurements of ‘Nova’ mandarins; however, shellac-coated fruit ranked highest for shine in a sensory test. For ‘Unique’ tangors, initially, shellac showed the highest gloss (shine) measurement; however, at the end of storage, the nanoemulsion exhibited the highest gloss, although it was not different from that of the microemulsion. Similarly, after storage, the nanoemulsion ranked highest for visual shine, although it was not different from that of the microemulsion. There were only minor differences in SS,... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Aroma volatiles; Mandarin; Tangor.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/218376/1/P-Nano-and-Micro-Carnauba-Wax-Emulsions.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA17668 - 1UPCAP - DDPROCI.20/1392020/0148
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional